Nesplněné sny
Kapitán na lodi při bouřce smrtící,
bojovat s vlnami, jak statní námořníci.
S letadlem přistát v havarijním stavu,
hrdě být pochválen od jásajícího davu.
Poručit motoru, rychlostí závodníka jet,
před sebou vidět jen kmitající svět.
Velkých snů v hlavě mám na statisíce,
co ale se strachem, vkročit do ulice?
Dojít až k rozhledně, tam uvidět svůj cíl,
pustit se zábradlí, otevřít oči na pár chvil.
Neklesám na duchu, nálada je spontánní,
nápad mám výtečný, začnu kurzem plavání.
Přečteno 450x
Tipy 4
Poslední tipující: knihomolka, Jort, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)