Symfonie slz
Kapka slané vody
stéká lehce po strunách,
hraje tklivé noty
a chutná po slzách.
Krůpěj hebkých slzí
rozeznívá tóny múz,
tam, kde Slunce vstává brzy
a zapřahá svůj zlatý vůz.
Slzy s duší perlovou
zní tiše v naději
s harmonií houslovou
ať máš život raději...