Anotace: ... a je a je a je... a je to skutečný... ať už na chvilku nebo na pořád... TEĎ je to skutečný... :)
Sbírka: Liška a Vlk...
AŤ ŽIJOU JIZERKY
03.09.2015 15:46:26 | Frr
Miluju je... Hory moje, hory nás všech, hory v nás... Naučily mě toho moc... Naučily mě chodit v pohorkách... a dyž má čék dobrý pohorky, všechno přejde... všechno překoná... ;)
03.09.2015 22:36:57 | Absinthe Banshee
moc se mi to líbí
03.09.2015 15:22:21 | Romana Šamanka Ladyloba
Mně taky, mně takyyy :)... Jop, tak todle je asik to, o čom všichni tak mluvěj... to, jaxeto menuje?!... no Štěstí ;)
03.09.2015 22:33:35 | Absinthe Banshee