Chcem
Anotace: Mám chut byt priama, napitá zrána. Mám chut ta chytit,nepustit,...
Mám chut byt priama,
napitá zrána.
Mám chut ta chytit,nepustit,
zakazat noci plne snov.
Mám chut pravidlá zrusit
naucit lietat krajinou.
Zakázat ruzovú,moderné bývanie
pred sebou skrývanie.
Umelú hmotu aj kusfre s kolieskom,
drzých aj odutých,prehnane bohatých.
Vypustit sparné dni,choroby,hady.
Den mat vzdy nevsedný a srdcom lubit.
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, vodnař, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)