bezkrevná noc jak prsy utonulých
světlo mi k práci přináší
a já ty jámy kopu právě kvůli
že ten svět vážně... vážně nesnáším
že co mne světí, tebe nevzruší...
...tak kopu jámy pro pět moruší
kterým, až vzejdou, budu říkat
mé dámy, dcery nebožtíka
už nás ten svět tak neruší...