co láme vítr
psí chtěla se jen rozloučit
a popřát hezké ty dny
aby měla klid
na cestování
odpověděl jsem
bez deště
je ticho
ještě chvíli lístek třepotal
se mnou nepůjde -
zaznělo mi v duši
s jedním novým úsvitem
ale co až se vítr utiší?
vítr na strništi šípkového srdce
a já budu tiše vzpomínat
nebo toužit jít
snovým začátkem žít
opustit minulé
držící mne na vodě
cinkla slza na cesty modročerných lodí
na rozcuchané princezny smutných mračen
i na bledou přerušovanou čáru nebe
ubíhající kdesi uvnitř mne
čas zavolal bouřkového koně
a já jsem divný
nehořím
nehřeji
prostě jsem špatný dřevo na oheň
a vůbec nevím
jak se slunci daří na horách
a jestli se ozve
budu jitřní mlhou celý ty dny...
Přečteno 327x
Tipy 15
Poslední tipující: jitoush, enigman, hanele m., Romana Šamanka Ladyloba, Jort, Pamína
Komentáře (1)
Komentujících (1)