usazený pot se podobal vatě
bludičky povily slatin
a
hatě
černý žen pochoval dítě
pod kořen
a Malý princ právě udělala první nesmělé kroky
tér tekl proudem každým oudem
stejně tak jako mladá voda
co si trhá peří
že válo?
ode dveří...
tak takhle umíš jenom ty a fotku musím vychválit taky...utváří nádherný celek...
14.09.2015 18:20:07 | střelkyně1
díky Markétko, a vůbec všem děkuju, kteří komentovali báseň, jsem tomu velice ráda...
14.09.2015 20:18:30 | básněnka