Anotace: ....
Existuje snad více jednostranná komunikace?
…........
Chci říct, je to snad ignorace?
…........
…........
Budu v televizi!
No tak príma, já teď mizím.
Někdy se zas uvidíme.
Jasně, budeš v televizi.
..........
Lapení úskalím jednostranné komunikace,
jsme prazdným obrazem, chce se nam zvracet.