Ranám života
zleva i zprava
v úhybech klopýtáš
nezralá, zralá
Za rouškou radosti
kolébáš duši
marnost když pohostí
jedovým kopí
Listuješ
odkudsi papíru cár
vraník z něj zafrkal
v očích má žár
V burčáku uvízl
nesmyslný splín
ty čteš si v osudech
nevinných vin
Ornamenty kreslí
tvoje ruce
a na Tvý ruce sedly nyní hvězdy jako vděkem probuzený berušky a cítí z nich
dech burčáků..ST :-D
28.09.2015 11:58:12 | Frr