Úsměv v smutku kole
Hradba mraků sazí zbarvených
dlouhé stíny slzí pohřebních
slané proudy dešťů denní noci
staré tváře soch mladých lidí
hlupáků co se po důvtipu pídí
bezmocných co se natahují k moci
Ja vidím zmar, bolest a strach
ale úsměv halí mi tvář
že temnotou vidím zář
přes mraky sleduji hvězdných drah.
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: James Libustka, Lůca, ElaJah
Komentáře (3)
Komentujících (3)