*
Vůně tamaryšku
a v srdci žal,
nic víc mi nezbylo,
čas si vše vzal.
V posteli heřmánek
a v srdci splín,
dávno čaj nepiji,
Bůh ví, co teď s tím.
Dvě borůvky na dlani
trpce sladké jsou,
můžu jen zavzlykat:
Už jdou pro mně, jdou...
*
Pěkná...líbí se mi.
20.08.2020 23:19:06 | Jaruška
Po dočtení jsem si řekl "Má to smysl"? :D
Je to pěkné
27.10.2015 18:55:30 | Black Sardinian