Všechno na světě
má svoje protiklady.
Muž a žena.
Radost. Splín.
Kytka rozkvete,
uvadnou sady.
Hvězda osvětlena,
měsíce stín.
Vesmíru konec
-černá a bílá.
Hvězda zhasne,
nastane tma.
a jaký je protiklad protikladu?...
02.10.2015 12:30:04 | enigman