Anotace: ......................
snídám
ranní nevolnost
stres
je rohlík s máslem
a i když stokrát
jsem si řekl dost
tak znovu
je mi jasné
že opět obuji se
do nesnáze
a vpřed vykročím
levou nohou
není lehké
žíti blaze
když ostatní
nepomohou
a tak masou
loktů ostrých
dennodenně
prodírám se
bolestí
již ztrácím ostych
stává se ze mě
další prase