Nerozumím
vlastním pocitům,
deficitům
mojí duše.
Nechápu,
co dělám za chyby.
Samé kdyby!
Jenom sliby
přejdou v retuše.
Nevím,
proč mám představu,
že v hlavě mám enklávu
kdy ve stavu
beztíže
stoupám dolů a padám v nebe,
kde mráz hřeje
a Slunce zebe...