Pořád jen jedeme
prastarý koleje
lepš svět budujeme
a sobě se...
málo se smějeme
Vrásky, svět teprve
slzou se leskneme
marníme
co můzeme
a na nervy si lezeme
kupujeme
audi, kabelky, tebe i svět
místo zpěvu
v kostele hněv
za ruku se držíme
až když na hubu padáme
a najednou
let nám je
a my
my jen vzpomínáme...