Nevěřím ve sny.
Jsou lživý, jsou krásný
a nad ránem prchají
stydlivě, potají.
Ať se ti nezdá
o blyštivých hvězdách,
co v slunci roztají.
V ráji se schovají
a nebo v pekle.
Ty noci vzteklé
všechno ti slíbí.
Tak nervi si žíly
až tě den vzbudí.
Jak podlaha studí...
A kafe spálí
vše co ti sny daly.