Kapička krve..
Kapička krve co nenápadně
k zemi padá,
se v rohu choulí
ustrašeně.
Kapička krve
co patří ženě,
ač stále krásně živá,
nevypadá.
Červená dáma
co nenápadně barvy mění,
co chtěla by být krásnější,
ale není.
Čeká že kouzlo
všechno změní
a bude se žít.
Jestli žádná kouzla nejsou,
musíme se rozloučit.
Přečteno 404x
Tipy 5
Poslední tipující: Dejfor, carodejka, Danger
Komentáře (2)
Komentujících (2)