Anotace: tuhle báseň jsem napsala před svou durhou hodinou tanečních pro mládež :)
Milá želvičko, podle fotografie jsi půvabná holka. Jak je možné, že si toho kluci v tanečních nevšimli. Moc ti přeji, aby si na příští hodině protančila střevíčky. Obě verze básničky jsou hezké.
11.10.2015 21:39:10 | danaska
Moc diky za podporu, jeste mam pred sebou nekolik hodin, tak to snad vyjde :)
15.10.2015 16:07:06 | želvička001