Nech své ruce
uchopit naději
ve chvílích, co svádějí
Tě v naprosté beznaději
k pláči
a smutku,
co značí
duševní pohnutku.
Nech své ruce
pohladit lásku,
co visí na vlásku
z jednoho paprsku
světla
a ve tmě
se ocitla.
Ať hlavně neusvitne.
Nech své ruce
dotknout se nebe.
Nech všechny být
a nech si
sama sebe ...