Anotace: .
Viděl jsem anděla
s hořícím křídlem
nikdo mu ho neuhasil..
Ptal jsem se
sám sebe
světe kdo tě takhle sprasil?
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?