Kiksíku, píšeš moc hezky. Pročetla jsem si všechny Tvoje básničky, co jsi zatím dala na Liter. Mám radost, že jsem tě objevila! Dávám si tě k Oblíbeným, aby už mi tvoje díla nezapadla.
Hodně z tvých veršů se mnou rezonuje. "Svět, který jsi nalinkoval podle jejich not a nechápal můj refrén…" Krásný obrat - a hluboký. Umíš věrně předávat pocity. Přeji ti proto i ty, které jsou šťastně hřejivé!
15.10.2015 16:49:07 | Aida
Děkuju moc, velmi potěšilo :) Mám toho teď dost v zásobě, tak slibuji, že každý den něco přidám :)
15.10.2015 20:11:27 | kiksik