Záchvěv totožnosti
Mám se rád ?
Až hráze v koutcích povolují
Labilně sebe se ptát...
hlavně nelhat
Z alba starých fotografií
lovím vzpomínky a po douškách
ochutnávám kalíšky pocitů
extrémní gurmánství
kéž změnit okamžik v minulosti
jasně upomíná
na vyšší bdělost v přítomnosti
chci si hrát
s lidmi bez předsudků
juchuchu
pluji na vlnách
nekonečného víru
Kdo mě vlastně zná,
bez iluzí..
Chci být víc
sám sobě blíž
buď
Přečteno 401x
Tipy 7
Poslední tipující: Stanislav32, Drive Mad, jitoush, Aida, Frr, Kett
Komentáře (1)
Komentujících (1)