Hra
Život zvol si rozkvetlý či holý,
pokaždé v něm hraješ hlavní roli.
Tolik žánrů na výběr tu máš,
tragédii s komedii střídáváš.
Kovbojka se v historii časem mění,
Exotiku rád máš, možná více erotické chvění.
Zlehka nebo ztuha. Běžíš, chvíli jdeš.
Oponu tu jednou stejně zatáhneš.
Přečteno 376x
Tipy 12
Poslední tipující: knihomolka, Martinecka23, MARKO, Amonasr, GiovaniDaVinci, AndreaM, Kubíno, Jort, Olex
Komentáře (2)
Komentujících (2)