Jsi pro mě vším,
ale nevíš to.
Skrývám to před Tebou,
nechci ztratit přítele.
Nebýt tu ta hrozná vzdálenost,
možná bych ti o tom řekla
a možná taky ne.
Vždy, když mi napíšeš,
usmívám se, cítím se tak šťastná.
Ale ty mne bereš jako mladší ségru,
kámošku na tajemství.
Miluji tě, ale neřeknu ti to,
kvůli strachu.