Nejsem LOUTKA!
Co hýbe se, jak pískáš
a tančí tak, jak tančí tvoje prsty.
Co se směje, jen když má,
co se tváří,
jak si přeješ,
co si myslí,
co jí dovolíš
a co dělá jen to,
co napíšeš
do vzkazu
a přilepíš na záda.
"Kopni mě."
Jo, kopej.
Jsem přeci hračka,
můžu bejt i míč.
A když se nezměním,
jsem vadná, poškozená
a svou práci dělám špatně.
Škoda, že tu záruční dobu
mám pitomě krátkou.
Asi do mě taky dali nějaký kazítka,
ale vrátit se to nedá.
Na účtenku napiš slovo "rozchod."
*Vyjádření zašleme do měsíce.