Společnost vychovává nové vrahy
laděním myšlení -beze snahy....
Vezmi fixu
a napiš ,,zákon nové břitvy´´
Buď jsi uvnitř matrixu
nebo jsi žijící mrtvý..
Buď jsi uvnitř matrixu
nebo jsi žijící mrtvý..
Buď jsi uvnitř matrixu
nebo jsi žijící mrtvý....
****
Tuším
že chtějí vládnout duším
a na zakázku
hrají lásku