Anotace: ..
Co honí se mi v hlavěnikdo z vás nevíJe to větší bouře než byla na Moravě včerazbudou jen řádky a nezbude ženyjenž slzy v očích pro mě by měla.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?