Anotace: To je tak někdo věčně někde jinde než "tady a teď". Můj přítel. ...kterej je už teď v tomhle ale jinej. Už si na to přišel. :-)
Zase jsem
o kousek blíž
tvojí představě
o dokonalosti.
Věčnej snílku
Sníš o polibku
co nebude prázdnej
o prožitku při pohlazení.
Bude to ještě hezčí --
někdy.
Věčnej snílku --
Uniká ti dnešek
obcházíš ho
jako by nebyl
to jediný
co máš.