Podoby lásky
Anotace: ... život stále překvapuje ...
*
*
Plyšoví medvídci tvých slov
hladí mou uplakanou duši
Tvůj hlas mě omotává
jak neviditelná pavučina
a všechno to co říkáme
je skoro zbytečné
protože oba víme ...
Nejsem tvá
a ty nemůžeš být můj
a přesto v tom přeplněném poháru
je smutku jen pár kapek
Kolik podob má vůbec láska?
Souzníme v mollovém akordu
a já s pokorou přijímám všechno
co vím že nebudu nikdy mít
(I taková může láska být)
Přijímám všechno to
co v budoucnocnu může bolet -
- jen pro ten zázrak
že JSI
a já o tobě vím
*
*
Přečteno 338x
Tipy 14
Poslední tipující: carodejka, zelená víla, Nikita44, Kett, Frr, jitoush, Hesiona-Essylt, hanele m., Lůca
Komentáře (2)
Komentujících (2)