♫
Dobře víš že dál to nejde
už toho bylo asi moc
nějaký důvod se najde
kdo ví kdo běží na pomoc
Otáčíš se ke mně zády
a pryč odcházíš
tam kde jsem s tebou žil
se nevrátíš
není cesty zpátky
To málo co zbylo
jsi sama pohřbila
zrychlila čas kupředu
nový svět
jsi ale odkryla
z možností nových
výhledů
vpřed
V konci je i prostor pro začátek, jen to někdy trvá, ale na konci toho blues to tak máš - výhledy vpřed.
01.11.2015 10:08:53 | A42
něco končí něco začíná... děkujme, že bylo, cokoli... :-))
30.10.2015 23:57:49 | zelená víla
..díky...ano, bylo to a to nám zůstane ve vzpomínkách, třeba "šuplíkových"..;-)
31.10.2015 09:10:00 | bogen