Anotace: .
Mám tu duše
do dobrých rukou
když svět krvácí
a srdce tlukou
Hledám dobré ruce
mohou být i otlačené
pro ty duše taky slova lásky
NEVYŘČENÉ...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?