Anotace: Není
Ano ano. Žijeme Dnes. A zítra bude zase Dnes. Tak tu krásu živote, celou ke mě snes. - Stalo se. Napsala jsi to v pravě.
16.11.2015 17:06:44 | VEDz RVAHEs
Jak říkám, nikdy není tak strašně, aby nemohlo být ještě hůře.Děkuji.
16.11.2015 17:24:58 | Jeněcovevzduchukrásného