Anotace: ...
vidíš..., zeptala jsi se a odpověď nemám
nepřichazí - ústa pojednou tichá jsou a tak by chtěly křičet
a tolik toho říci
teď však jen jako kamenné sochy do ticha mlčí
neříkají nic
pohlaď je svým dotekem a mlč se mnou...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?