vím, že každá minuta v tichu doufání znamená věčnost
a splynutí v očekávání
něco mezi úsměvem a slzou na krajíčku
pocitem absolutního štěstí a zoufalství najednou
výbuchem sopky a dopadem sněhové vločky na dlaň
všechno a nic
hned teď a nebo nikdy.....
A nebo za pět minut. :O) Některé věci mají svůj pravý čas. :O) ST
03.11.2015 11:52:57 | Tichá meluzína