ONA:
Nazdar!
Jak je ti?
JÁ:
Nic moc proč se ptáš??
a vůbec proč tak řveš a nešeptáš?!
ONA:
Promiň já rušit nechtěla
už jsi mi dal klíče pamatuješ?
JÁ:
Vítej tedy a neotravuj chci spát
ONA:
Nemůžeš spát když zde jsem já
JÁ:
Proč ne? Jsi příšerná!!
ONA:
Nejsi jediný kdo má stejný názor
jÁ:
Říkám ti pokud nezmizíš, venku čeká Azor!
ONA:
Jak chceš odejdu tedy
Ráno mne tu máš zas jdeš přec večer do hospody?
...