víš, chtěl bych, aby jsi byla tady, ale bojím se
bojím se co bude dál, co se stane....
co uděláš, co udělám
víš to a znáš odpověď
a nebo se dnes nebudeme ptát a budeme blázni
a spálíme mosty a zítra je budeme znovu stavět
a pak zase a znova a budit se každý jinde
a nebo už se nepotkáme....
probouzím se.