Anotace: Netuším co je to dospělost či stáří, nevim proč jeden strádá a druhému se daří....
Netuším co je to dospělost či stáří,
nevim proč jeden strádá a druhému se daří.
Znám však vzorec pro ten jednoduchý rým,
kterým otevřu svůj "majnd" a zaženu splín.
Žiji pro dnešek i zítřek.
Vím co se dělo včera ,
znám svůj vnitřek.
Chtěla bych tolik říct,
a přece nemůžu nic.
Jsem dozorce uprostřed svého nitra,
a chci křičet moc, tahle doba není chytrá.
Nesnáším společnost, nesnáším vaše cíle.
Jsem člověk, co topí se ve vlastní síle.
A proto teď ,
Objev svůj svět,
ať stane se to zítra či hned.
Kašli na to co je v módě,
utopíš se jen v mělké vodě.
Být skinny a dělat workout.
Fotka na insta?
Ehm, na pořadnej shootout!
Srovnávání na každém kroku.
Už jen Facebook podporuje tuhle sloku.
Na kontě tucty sbalenych slečen.
Ptám se jen - dobrej pocit byt tolikrát svlečen?!
Ať už je to pravda nebo na hlavu,
budu radši ve všem pozadu.:)