zas padá listí ze stromů
zas padá listí ze stromů
tou známou cestou k tvému
hrobu
jsme si o rok blíž
zas padá listí ze stromů
tou známou cestou k mému
hrobu
v kročejích mě uslyšíš
zas padá listí ze stromů
tou známou cestou ke všem
hrobům
zde kroky nás všech vyslyšíš
Přečteno 375x
Tipy 22
Poslední tipující: adaj, Nikita44, střelkyně1, MARKO, Jort, enigman, Amonasr, Kapka, Pamína, AndreaM, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)