Anotace: S protikyslíkem v zemi stromové.
Člověk je podvod
-
V té naší vodě,
kde je lid,
se zraky k módě
nemáme klid
Peněžní tužby,
naše máter,
války hrozby,
zkroucená páteř
Pak stěžuj si
na vlastní zemi,
když na to přijde, bereš si,
i to, co Tvé není
Jenom stačí
hodit příležitost,
chop se jí sráči!
Dokud nemáš dost
(to není nikdy)
Pak nadáváš
na lidi jako jsou romové,
sám se nevzdáváš
s protikyslíkem v zemi stromové