vyšeptalý podzimní večer
zas bude jen samé
zemdlené mihotání
…den zapraštěl únavou
zrovna svítá kdesi
nad La Platou
nohaté krasavice
ještě zrána tango
až do náruče nebes
vynáší
tady řeka tmění
tesklivé mátohy
na hřbetě splínu
do dalekých řití
černých snů
unáší
a
škraloupy vyschlého
času své břehy
zanáší…
všechno začíná na Ř...říjen,říje(zašlá sláva)...řádná zima...řízené topení...řízek vánoční...díky za úsměv :-))
13.11.2015 18:19:40 | střelkyně1
...z náruče nebes prší černé krůpěje... z dalekých řití je cítit
vítr naděje:-))ST
12.11.2015 21:20:02 | Nikita44
Přidávám jen slovo smířlivé
zatím nám tu tanec jistí
zlatavé kreace vířivé
v podzimu suchého listí...
12.11.2015 20:18:22 | Kapka
Kapičko s tímhle tanečkem, bych býti Tebou,vyrukoval do nových..hned bych
obodil - roztomilé a barevně laskavé...:-D
12.11.2015 20:25:07 | Frr