Online
Anotace: Báseň o útěku z online světa do přírody.
Sjíždím facebook od shora dolů
a čtu si
spousta blábolů
Zamilovaný statusy
ale zítra už nejste spolu
Vidím vnadný fotky
prosící o lajky
Vypitý vodky
A výhružky války
Hlavní je dokonalost
A krása jako vlastnost
Jiní jsme v síti
A jiní bez ní
Jiní jsme v síti
A mimo ní
Jak mimoni
Online změním na off-line
Nechám se sluncem ozářit
A přírodě začnu zase věřit
Cítím vůni ranní trávy
Slyším, jak šumí v dáli stromy
Nevnímám zprávy
A banální pohromy
Svěřím se skutečnosti
A zbavím se sociální zlosti
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: bogen
Komentáře (1)
Komentujících (1)