měla křeče
slzy v očích
prosila
a já tam stál a nevěděl
co zkusila si
těžko chápal
jen pohledem se snažil
abych působil
abych zmírnil
možná ruku stiskl
otřel čelo
jen nevěděl co a jak
aby to tolik nebolelo
byl jsem zbytečný
a v duchu
promítal si scény
co změnit
aby na problémy nedošlo
a včas si každý svoji cestu dláždil
já prostě ..vím to
léčit nesvedu
co teprve když se ..
( mluví o jedu )