Anotace: Není
:-D Tahle alegorie mě rozesmála, hezký nápad ;-)
19.11.2015 19:14:41 | Amonasr
Ať se děje co se děje, teď už budu psáti jen a jen úsměvné básničky:-).Něco jako ti muzikanti na Titaniku, co hráli v klidu, až do samého konce:-).Smích a dobrá nálada prý léčí.Tak tedy, konec negativ, pouze samá pozitiva:-).Děkuji za bodík:-)
19.11.2015 20:06:50 | Jeněcovevzduchukrásného