Anotace: Řekni mi.. Jak stát se lepš&iacut...
Řekni mi..
Jak stát se lepším člověkem,
kde je ten návod na hru jenž do dnes neumím hrát?
Vím, že odpověď skrývá se ve mě
přesto nevím kde tě hledat.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?