Anotace: Nemusím ani snad psát, o čem to bude, protože byste to pak už nemuseli číst.
Krásně napsané. Má to hloubku. Jsem ráda, ze stale píšeš, když já se na dkoiho odmlčela. Ale když potrebuji povtbudit na duchu, vím, kde útěchu najdu.
25.05.2016 21:57:40 | Inies
To je mi přece jasné.
Já jsem se taky na čas odmlčel, teď zase hodně čtu, neboť jsem to na nějaký čas zabalil. A zase se dám do psaní. V poezii už mám málo námětů, ale občas se nějakej najde.
Tak si běžme užívat života a nechat se někdy unést melancholií.
08.06.2016 21:45:11 | jehlaspichlas