Můj sonet
Anotace: Humor to je někdy dřina.
Humorné mám básničky,
což je dřina lidičky,
kdo má díla navštíví,
získá pocit hřejivý.
Smíchem život prodlouží,
déle už se nesouží,
poeta se potěší,
nekleje a nehřeší.
Další rýmy nachystá,
je to prostě srandista,
smutný bude jedině,
až se sveze v komíně.
Na tu cestu nespěchá,
přece vás tu nenechá.
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, Laurel, Dis-Con-Nect-Ted
Komentáře (1)
Komentujících (1)