Do konce života
Anotace: Nikdy nevíte, koho potkáte...a jak vás ovlivní.
půlnoční tmou
jede rychlík
lidé spí?
lidé čtou?
lidé přemýšlí?
seděli naproti
hlavy skloněny
do novin
do klína
hleděli do sebe?
když v tom najednou -!
pohled
setkal se s pohledem
tohle spolucestování
už nikdo neroztrhal
nerozsápal
nezničil
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Nikita44, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)