bob marley (mi) zestárl
a rampouchy se ještě nekonají
je to v háji
(a i do něj daleko)
ještě nejsem za vodou
jen za řekou
(a reggae se houpá někde v dáli)
houpací koně smíchy popadali
a kašpárek v depresi
visí si na oponě
ze všech sil
(tak nějak zuby nehty aby se neřeklo)
před peklo za peklo na roh a do kouta
dejte mi kohouta!
(chce se mi hrát ač nejsem herečka)
všecko jde šejdrem a z kopečka
a já nejsem jištěná
tak padám na hubu na nos
tak už mi seberte písmena
a dejte řád
protože teď mi vládne chaos
"tak už mi seberte písmena
a dejte řád" - výstižně řečeno.
12.01.2016 11:49:49 | Bylinná směs
jenže řád - je leckdy neřád..ale řádný reggae se houpá v dáli jako zblízka
.. hysterickej smích houpacím koňům občas svědčí a kašpárek v depresi?..stejně si pořád píská.../musí..jinak to není kašpárek../ :-D
27.11.2015 20:36:16 | Frr
Tohle je jakási vnitřní exploze. To bude tou podzimní tmou. Jak nasněží, vyjasní se :)
27.11.2015 19:40:33 | Hesiona-Essylt
ono není nejasno či snad přímo temno - ale je pravda že to ze mne vylítlo na jeden ráz - uviděla jsem totiž svého Boba M.a už to bylo :o)
http://www.liter.cz/basne-ostatni-217953-cist
27.11.2015 20:20:09 | hanele m.