Smrt a sen
Anotace: na základě neskutečných událostí
Zdálo se mi, žes zemřel
a tví sourozenci zapálili černou svíci
na facebookových stránkách
vystavili tvé fotky z dětství
a já konečně uviděla, kdo jsi
- byl -
než zelená tečka zmizela
Obřad prý bude udělán na míru
každému pozůstalému
nezbývá mi tedy než plakat virtuální slzy
ve snu a smrti jsme každý sám
jen smrt a sen
nás sblíží
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, Jort, Frr
Komentáře (0)