Nezabírá nic
zkoušel jsem plakat, zvracet, křičet
nic ze mě nedostalo to, co mělo.
Utopit se v kapkách špiritusu
pomalu, s vášní, kterou jsem líbal Tvé rty.
Po kapkách jed pouštět žilou
do srdce a zase zpět
usadit se na křídlech nočního motýla
a z dálky vidět Tvůj svět.
Na snové vlně naposledy kroužit nocí
a nebát se, že skončí
hodiny odbíjejí poslední minutu - bude svítat,
poslední minutu....Tvé.